maanantai 28. kesäkuuta 2021

Muunneltu dominoneule

Neuletyö 29 / 2021



No heippa.

Toivottavasti juhannuksesi meni hyvin. Itse vietin juhannusta ihan kotosalla leffojen parissa, oli liian kuuma ilma tehdä mitään muuta. Neuloakin yritin, mutta siitä ei tullut mitään. Kädet ja koko muukin nainen hikosi, kun neule ei liikkunut puikoilla eteen- eikä taaksepäin. Niinpä luovutin.

Nyt ilma on onneksi vähän viilentynyt niin, että neulominenkin onnistuu. Törmäsinkin toissapäivänä nettiä kahlatessa aivan ihanaan juttuun oranssia.com -blogissa. Nimittäin yhteen muunnokseen dominoneuleesta. Ihastuin ja rakastuin siihen samantien niin, että sitä piti päästä kokeilemaan heti.


Minun silmissäni nuo dominopalat näyttävät ihan puun lehdiltä <3 Näistä haluaisin sen haaveilemani peiton tehdä! Ohje ei ole vaikea, kun hallitsee perus dominopalan neulomisen. Jos aloitan nyt sen peiton, haluan tehdä siitä paksun, sillä kämppäni on talvella tosi kylmä. Siksi ajattelinkin langoiksi 7 Veikkaa.


Olen halunnut päästä jo pidemmän aikaa eroon näistä kirjavista 7 Veljestä -langoista, sillä en välitä pätkävärjätyistä langoista. Käytän neuloessa mieluummin yksivärisiä lankoja. Meinasinkin antaa nämä langat ensin miniälle, joka on innostunut neulomisesta vasta ihan äskettäin. Nyt muutin kuitenkin mieleni.


Löysin näille langoille hyötykäyttöä tämän ihanan muunnellun dominoneuleen myötä. Uskoisin, että tuo määrä näitä kirjavia lankoja riittää tilkkupeittoon, kun ne upottaa yksiväristen palasten joukkoon. Minulla on haaveena tehdä mahdollisimman kirjava peitto, mutta katsotaan nyt, miten käy B)


Jos et ole kokeillut vielä dominoneuletta, niin tuohon perus dominoneuleeseen löytyy hyvä ohje Novitaknits:in sivuilta. Laitan linkin tähän alle. Kannattaa kokeilla ensin peruspalojen neulomista, ennen kuin kokeilee tätä ihanaa värikästä dominoneuletta.

Novita dominoneule

Tuohon muunnokseen taas löytyy ohje oranssia.com -blogista tämän linkin takaa. Ohjeessa tekniikkaa on käytetty villatakissa, mutta ohjeesta löytyvät vinkit myös palojen neulomiseen.

Oranssia.com dominoneuleohje


Kesäterkuin, Kikiliakii





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SUKLAA- ja MANSIKKASYDÄN LAPASET

NEULEET 7 ja 8/2024 Heissanpådej! Ajattelin tehdä tänään tuplapäivityksen, koska minulla laahaa nämä blogipäivitykset nyt pahasti Instagra...