keskiviikko 18. toukokuuta 2022

Hopeapilkuilla vai ilman?

No heippa hei 😊

MinĂ€ tÀÀllĂ€ taas. Taidan olla pikku hiljaa piristymĂ€ssĂ€, kun bloggaan taas! Alotin eilen nĂ€iden leppĂ€kerttusukkien vol 2 neulomisen. Ajattelin ihan vaan kokeilla, jaksanko neuloa ja tĂ€mĂ€ sukanvarsi syntyikin lopulta yhden illan aikana. 

Nyt tĂ€ssĂ€ on ne vĂ€rit, joilla halusin nĂ€mĂ€ sukat joskus kevÀÀmmĂ€llĂ€ neuloakin. Eli tĂ€ssĂ€ sukassa on valkoisella pohjalla vĂ€hĂ€n hempeĂ€n vaaleansinistĂ€ ja tummansinistĂ€ vĂ€riĂ€. 

Nyt mulla olisikin yksi kysymys 😊 Silmukoin nuo leppisten selĂ€ssĂ€ olevat pilkut hopealangalla, joten. JĂ€tĂ€nkö ne niin vai puranko pois?

Itse olen kyllĂ€ sitĂ€ mieltĂ€, ettĂ€ ne on nyt nĂ€iden sukkien the juttu ja tykkÀÀn itse tĂ€stĂ€ tehokeinosta 💙 KyllĂ€ tytöllĂ€ tĂ€ytyy olla jossain joskus vĂ€hĂ€n bling blingiĂ€kin, vai mitĂ€ 😉

Voi hopealanka

Jos joku miettii nyt tuon hopealangan kestÀvyyttÀ sukassa, niin olen testannut tÀmÀn Novitan hopealangan erÀissÀ toisissa sukissa ja ne ainakin kestivÀt varovaisen konepesun 30 asteessa ihan hyvin. IkÀvÀ kyllÀ en millÀÀn muista nyt tÀmÀn langan nimeÀ ja langan vyöte on tietenkin just nyt hukassa.

Sen muistan kuitenkin, ettÀ tarkistin langan vyötteestÀ sen pesuohjeen ja se oli yllÀtys yllÀtys, konepesun kestÀvÀÀ lankaa. Se, mikÀ sen kÀytössÀ tÀytyy kuitenkin muistaa on se, ettÀ langanpÀÀt tÀytyy pÀÀtellÀ tosi napakasti sukan nurjalle puolelle. Tuo hopealanka saattaa olla vÀhÀn liukas.

TĂ€ssĂ€ vieressĂ€ kuva langasta, jos joku tunnistaa sen. NovitaknitsissĂ€ tĂ€tĂ€ lankaa ei ole enÀÀ myynnissĂ€, kun tarkistin asian Ă€sken. Muistaakseni se myytiin loppuun joskus reilu vuosi sitten 😕 

LeppÀkerttusukkien ohje

NĂ€ihin sukkiin löytyy muuten ilmainen ohje tĂ€stĂ€ blogista, voin laittaa linkin tĂ€hĂ€n, niin sitĂ€ ei tarvitse etsiskellĂ€ sen enempÀÀ 😊

LEPPISSUKKIEN OHJE

NĂ€mĂ€ sukat neulotaan Nallen vahvuisista langoista ja mulla itsellĂ€ni on kĂ€ytössĂ€ nyt nĂ€issĂ€ sukissa puikot 2.75 mm. Tuo tummansininen lanka on Kaupunkilanka Rotvallia ja muut on  Nallea. 

EipĂ€ tĂ€ssĂ€ muuta 

MÀ taidan ruveta nyt neulomaan tÀhÀn sukkaan kantapÀÀn ja odotella ettÀ illan MM-jÀÀkiekkomatsi alkaa. SiellÀ onkin jÀnnÀt paikat, kun Suomi kohtaa Ruotsin.

JÀnniÀ MM-kisakatsomo hetkiÀ sinne!

Terkuin, Kikkajohanna




Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

SUKLAA- ja MANSIKKASYDÄN LAPASET

NEULEET 7 ja 8/2024 HeissanpÄdej! Ajattelin tehdÀ tÀnÀÀn tuplapÀivityksen, koska minulla laahaa nÀmÀ blogipÀivitykset nyt pahasti Instagra...