KUKA OLEN

Heippa hei ūüėä

Mä olen Kikka ja tämä on mun neuleblogi. Mulla on kaksi lasta ja kolme lastenlasta. Asun yksin ja nautin jo keski-ikäisestä elämästäni. Harrastuksiini kuuluvat neulominen, mutta pidän myös kirjoittamisesta, valokuvaamisesta, äänikirjojen kuuntelusta ja saunomisesta.

Minusta on tullut n√§in vanhemmiten aikamoinen herkkis ja salainen paheeni onkin katsoa telkkarista  The Voice of  Finlandia nessujen kera. Mukavinta minusta on neuloa kirjoneulesukkia, mutta kantap√§√§n neulomisesta en pid√§. Inhoan my√∂s imuroimista yli kaiken. Pukeudun p√§√§asiassa mustaan, mutta sukkien neulomisessa k√§yt√§n reilusti v√§rej√§.

Jos voittaisin lotossa, perustaisin ehkä pienen sivutoiminimen ja ostaisin asunnon. Haaveilen kesämökistä ja uusista sukkamalleista, joita en ole vielä suunnitellut. Olen talvi- ja kevätihminen, kuumat kesähelteet ovat minulle kärsimys.

Luonteeltani olen varsin leppoisa ja huumorintajuinen tapaus. Osaan nauraa myös itselleni. Arvostan rehellisyyttä ja reilua meininkiä. Kaikki ihmiset ovat minusta yhtä arvokkaita. Tärkeimpiä asioita elämässäni ovat perhe, ystävät ja neulominen, neulominen ja neulominen.

Ihanaa, että olet löytänyt blogini!

L√§mm√∂ll√§, Kikkajohanna 


Neuleohjeita ja nessupiiloja

Neuleohjeille oma sivu Heippa ja aurinkoa sinne! Miten sun sunnuntai on lähtenyt käyntiin? Mulla ihan hyvin, aamukahvi on juotu ja ensimmäin...