KUKA OLENNo heippa hei!


Olen kohta viisikymppinen neulomista rakastava täti-ihminen täältä Varsinais-Suomesta. 

Ammatiltani olen merkonomi ja puolivalmis artesaani, en tosin opiskele enää. Asustelen yksin pienessä kaksiossa ja viihdyn tämän luovan kaaokseni keskellä oikein hyvin. 

Minulla on kaksi aikuista lasta, poika ja tyttö. Pojallani on taas kolme villiä poikaa, joista vanhin päätti juuri ensimmäisen luokan koulussa. Olen siis ehtinyt jo mummiksi ja pidän tästä tittelistä kovasti.

Neulomisen lisäksi harrastuksiini kuuluvat valokuvaaminen, kirjoittaminen ja äänikirjojen kuuntelu. Minusta on kiva käydä myös kirppareilla. Sieltä voi löytää mitä vaan. 

Minun salainen paheeni on katsella erilaisia musiikkiohjelmia, kuten ”The Voice of Finlandia” ja itkeä tirauttaa salaa aina, kun joku laulaa siellä jonkun koskettavan biisin. Onneksi asun yksin. 

Neulomisharrastuksen aloitin yläasteella 14-vuotiaana ja siitä se kipinä lähti. Kun lapset olivat pieniä, neuloin kaikki perheemme neuleet villapaidoista pipoihin itse. Nykyään neulon pääasiassa vain sukkia ja lapasia.

Neulekilometrejä minulle on kertynyt kohta jo 35. Minulle neulominen onkin elämäntapa. En osaisi kuvitella harrastavani mitään muuta, vaikka pidän vuoden aikana aina välillä taukoja neulomisesta minäkin.

Jos voittaisin lotossa, ostaisin ison varaston täyteen Arwettaa kaikissa sen eri väreissä. Tunnustan siis olevani lankahamsteri ja värit ovat minulle tärkeitä. Lempivärini on liila 💜.

Suunnittelen paljon omia sukkamalleja, koska minusta se on hauskaa. Pidän haasteista ja sukkien suunnittelu tarjoaa juuri sitä. Minusta se on myös tosi mielenkiintoista puuhaa. 

Se mikä minua harmittaa on ajan puute. En ehdi neuloa kaikkea, mitä haluaisin. To Do -listani onkin sen vuoksi pitkä. Toivonkin aina välillä, että vuorokaudessa olisi muutama tunti enemmän.  

Tässäpä nämä tärkeimmät 😊

Lämmöllä, Kikiliakii

* * * * * * * * * * * * *


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kevyet kesäsukat -ohje

Hopsulaheit ja hellät tunteet

Hiljaiset sydänyöt -villasukat