torstai 21. syyskuuta 2023

Häätunnelmia

Moikka! Tytär meni lauantaina naimisiin ja täällä teille kirjoittelee väsynyt, mutta onnellinen äiti ja tuore anoppi 💚 Nyt en tiedä mistä aloittaisin, joten kerron jotain näistä kuvista. Tässä yllä on kuva sukista, jotka neuloin hääparille häälahjaksi toiveiden mukaan. Ne sopivat näin jälkikäteen ajatellen hääjuhlan teemaväreihin aivan valtavan hyvin.


Häiden teemana oli luonto ja metsä, siksi kattauksissa olivat väreinä vihreä ja valkoinen🍃 Vihkitilaisuus oli odotetusti kaunis ja sen verran koskettava, että anoppikin tirautti muutaman kyyneleen nessuun. Kun nuoripari oli sanonut toisilleen tahdon, oli hääjuhlan aika.

Juhlat alkoivat maljapuheilla, joista toiset olivat tosi hauskoja ja toiset taas koskettivat sielussa asti 🥂Eniten mieleen jäi kahden bestmanin hulvattoman hauska puhe sulhasesta, ja se päättyi raikuviin taputuksiin. Tässä alla on tuore aviopari omassa pöydässään.

Vaikka häät olivat tosi nuorekkaat, kuului niihin kuitenkin myös perinteisempiä tapoja. Kakun leikkaaminen, hääleikit, häävalssi ja morsiamen hääkimpun heitto olivat osa juhlia 😊 Se minulta meni  vähän ohi, kumpi lopulta polkaisi toisen jalkaa, kun hääkakkua leikattiin, mutta liekkö tuolla niin merkitystä. 

Minäkin päätin laittautua häihin kerrankin näyttävästi. Niinpä kävin kampaajalla, ostin uuden tunikan ja meikkasin. Kahden meikkivoidekerroksen, yhden puuterikerroksen ja puolikkaan hiuskiinnepullon jälkeen lopputulos näytti tältä. Olin jopa inhimillisen näköinen 😄

Muistoksi minulle jäi näistä häistä tosi hyvä fiilis. Sain juhlista muistoksi kauniita kuvia, jotka aion tallentaa tärkeisiin muistoihin läppärille 📸 Kotiin viemisiksi nappasin juhlapöydästä myös helistimen, jota helisteltiin, kun hääpari asteli vihkitilasta ulos. Otin muistoksi myös pyöreän puisen paikkakortin ja pussin, jossa oli pieni rakkaudesta kertova jääkaappimagneetti. 

Tässäpä näitä häätunnelmia näin nopsaan ja pintapuolisesti kerrottuna. Neule-elämässä mulla on monta rautaa tulessa, eli neuloosi ei ole juuri helpottanut. Työnalla on juuri nyt kolme (!) uutta sukkamallia yhtä aikaa 😁 Niistä jutuista kerron lisää seuraavassa postauksessa 😊

Kikkajohanna


Sain luvan julkaista nämä kuvat Instassa ja täällä blogissa. 


2 kommenttia:

Mummiuutisia

No heippa! 😊 Minulla on nyt hyviä ja huonoja uutisia, ja mietin kummat kerron ensin…öööhm…nyt unohdin ne huonot, joten kerron iloiset uutis...