sunnuntai 31. joulukuuta 2023

MITÄ TULI NEULOTTUA VUONNA 2023

Hyvää vuoden 2023 viimeistä päivää!

Nyt, kun uuteen vuoteen on aikaa enää muutama hassu tunti, on hyvä hetki tehdä vähän yhteenvetoa kuluneesta vuodesta. Minun neulevuottani on värittänyt tänä vuonna ääretön väsymys, mikä on näkynyt suoraan neuleiden määrässä. Sukkia on valmistunut puolet vähemmän kuin vuosi sitten.

Minulla on ollut paljon eripituisia neuletaukoja. Laskeskelin, että olen neulonut aktiivisesti tämän vuoden aikana noin 5 kuukautta ja loput 7 kuukautta on mennyt levätessä ja toipuessa massiivisesta uupumuksesta. Välillä näin. Toivotaan, että ensi vuosi on parempi 😊


Kaikkein suosituimpia postauksia ovat olleet ilmaiset neuleohjeet. Niistä katsotuin on viime aikoina  ollut Nopsat miesten sukat. Muuten blogin suosituin postaus on ollut tänä vuonna ehdottomasti ”Nörtikkäät tai somesukat, miten vaan” -postaus 9 252 lukijalla. Tämä oli minulle todellinen yllätys, sillä oletin jonkun ilmaisen sukkaohjeen vievän parhaan pystin paikan.


Vuoden kauneimmat villasukat omasta mielestäni olivat ehdottomasti tyttärelle ja hänen miehelleen tekemäni hääsukat. Niitä syntyi lopulta kaksi paria, juhlava ja arkinen versio. Nörttisukat saivat alkunsa näistä sulhasen arkisista sukista ja lopun tiedättekin.


Ensi vuoden suunnitelmia

Jos kaikki menee hyvin, on tammikuussa luvassa pieni yllätys. En hiisku siitä kuitenkaan vielä sen enempää ennen kuin se on valmis. Sen lisäksi olen miettinyt seuraavaa juttua: Mitä tuumaisitte, jos laittaisin blogiin joka kuukausi yhden neuleohjeen?

Jos en pysyvästi, niin sitten POP-UP ohjeena, jolloin se olisi noukittavissa täältä talteen tietyn ajan kuluessa. Julkaisupäiväksi ajattelin kuun puoliväliä eli joka kuun 15. päivää. Nyt kun mietin asiaa, niin kyllä!

Tulen laittamaan blogiin jotain POP-UP ohjeena joka kuukausi, sen 15. päivänä. Blogiani kannattaa käydä siis lukemassa aina silloin tällöin. Tammikuun ohje on jo valittu ja se liittyy jotenkin talveen 😉.


Ajattelin julkaista täällä blogissa vuoden 2024 aluksi nostalgisen juttusarjan 10 vuoden aikana tekemistäni käsitöistä, ja muistella menneitä. Olen itse tosi innostunut ajatuksesta. On mielenkiintoista nähdä, mitä hölmöä tai "ei sen hassumpaa" juttua olen tehnyt tässä vuosien aikana. 

En aio kirjoittaa pitkiä juttuja, laitan postauksiin enimmäkseen kuvia. Tässä alla on vuonna 2014 suunnittelemani laakapistotyö. Angry Birds:han se siinä. Sitä en muista, mitä tälle kokeilulle lopulta tein, mutta on siitä muistona yksi kuva.


Näiden nostalgia postausten tekemisessä on tosi iso homma, aion kuitenkin tehdä sen. Joudun käymään läpi satoja kuvia ja valitsemaan niistä vain muutaman parhaan kuvan tänne blogiin. Sain ensimmäisen postauksen äsken valmiiksi, joten laitan sen tänne luettavaksi tänään. Toivottavasti tykkäät!

Nyt toivottelen mitä ihaninta uutta vuotta 2024! 😊

Kikkajohanna 



4 kommenttia:

  1. No nyt jään odottamaan yllätystä. Mitäköhän se mahtaa olla... :)
    Onpa hauska idea nostalgiapostaukset! Niitä olisikin kiva tehdä itsekin mutta eipä taida olla kauheesti sellaisia.
    Parempaa uutta vuotta 2024!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, on mukava mennä ajassa vähän taaksepäin ja katsoa mitä on tullut tehneeksi. Näiden postausten tekemisessä on vaan ihan hitsin iso homma :P Parempaa uutta vuotta myös sulle! :)

      Poista
  2. Kuukausittain tulevat neuleohjeet ois kiva juttu. Nostalgiapostaukset myös kiinnostaa.
    Hyvää uutta vuotta 2024!

    VastaaPoista

SUKLAA- ja MANSIKKASYDÄN LAPASET

NEULEET 7 ja 8/2024 Heissanpådej! Ajattelin tehdä tänään tuplapäivityksen, koska minulla laahaa nämä blogipäivitykset nyt pahasti Instagra...