keskiviikko 7. helmikuuta 2024

SUKLAA- ja MANSIKKASYDÄN LAPASET

NEULEET 7 ja 8/2024

Heissanpådej!

Ajattelin tehdä tänään tuplapäivityksen, koska minulla laahaa nämä blogipäivitykset nyt pahasti Instagram päivitysten perässä. Esittelen tänään nämä sydänlapaset kahdella eri värillä neulottuina. Viikon päästä on ystävänpäivä ja kipuilin tammikuussa kovasti asian kanssa, kuten joka vuosi.


Mitä antaa ystävälle lahjaksi? Teenkö hänelle sukat vai lapaset, vai mennäänkö tänä vuonna suklaalevyllä. No. Päätin lopulta, että teen tietysti lapaset. Annan lapaset ystävänpäivälahjaksi ystävälle Y. Hän on se sama henkilö, jolle tein joululahjaksi ne harmaat säärystimet, jos muistat.


Lapasten värit oli helppo valita, sillä ystäväni on ehdoton harmaan, valkoisen ja roosan värikombon kannattaja ja hän pitää myös kaikesta, missä on sydämiä. Niin suunnittelin sydänlapaset ja se kävi nopeasti. Minun ei tarvinnut arpoa, mitä kuvioita laitan lapasiin ja millä väreillä ne neulon.


Lapasista tuli ihan kivat ja jos katsot tarkkaan, niin silmukoin toisen peukalon sisäsyrjälle piiloon pienen salasydämen 💖Näistä lapasista innostuneena halusin kokeilla neuloa lapaset myös toisen värisinä. Halusin kokeilla ruskeaa pohjaväriä ja kuinkas ollakaan ystäväni totesi, että sydämet ovat kuin suklaasydämiä.


Siitä tuli näiden lapasten nimi. Se on aika hassua, että joskus se idea johonkin neuleeseen voi syntyä ihan tavallisen keskustelun aikana, sen enempää pinnistelemättä. Siinä vaiheessa kun pääsee jotenkin irti kaavoistaan ja antaa mielikuvituksen vaeltaa rauhassa, syntyvät usein ne parhaimmat jutut.


Juuri nyt neulon vaihteen vuoksi säärystimiä ja minulla on jonossa jo kaksi ideaa niihin. Toiset ovat jatkoa lumikeijulapasille ja toisen liittyvät jotenkin kevääseen ja pääsiäiseen. Jos nämä jälkimmäiset säärystimet näyttävät vähänkään yhtä hauskoilta, kuin millaisina näen ne mielessäni, niin ne tulevat olemaan tosi….en keksi niille nyt edes sopivaa sanaa...


Kun kerroin ideasta ystävälle ja googlettelimme aihetta netissä, niin hänkin totesi, että sellaisia säärystimiä ei todellakaan ole ennen nähty 😄 Että sitä odotellessa.

P.S. Laitan nämä lapaset @sweetsandsocks in #lapasboksi2024 haasteeseen 💖 Helmikuun aiheena on sydämet.


Kikkajohanna

3 kommenttia:

 1. Kun ekan kerran näin nämä lapaset niin tuli vähän sellainen great minds think alike fiilis, kun tiesin, että sydän on helmikuun teema :D Sopii niin hyvin teemaan ja ovat ihanat lapaset.

  VastaaPoista
 2. Heippa!
  Onpa kauniit. harvoin neulon lapasia, mutta nyt tekee mieli tehdä. Molemmat väriyhdistelmät on upeat. Terveisin Marika

  VastaaPoista
 3. Oikein sydänystävälapaset. No vaaleanpunaraitaiset ovat minusta suloisemmat, ihanan tyttömäinen väri. Hyvää Ystävänpäivää sinulle.😘

  VastaaPoista

SUKLAA- ja MANSIKKASYDÄN LAPASET

NEULEET 7 ja 8/2024 Heissanpådej! Ajattelin tehdä tänään tuplapäivityksen, koska minulla laahaa nämä blogipäivitykset nyt pahasti Instagra...