maanantai 24. kesäkuuta 2024

Mummin rontin videotesti

 NEULE 17/2024

Mukavaa kesää kaikille!

Heissulivei ja heissansaa! Juhannus on lusittu ja täällä ollaan ja varsin vallattomalla tuulella. Opin tänään tästä virtuaalielämästä taas jotain uutta, ja uutta on aina kiva oppia! Kokeilin äsken elämäni ensimmäisen videon tekoa, johon tuli tekstiä, ja laitan sen nyt tänne. Kertokaa, näkyykö video ja millainen sen kuvan laatu on, kiitos! 😊 Videossa kuvattu raekuuro tapahtui oikeasti vain kaksi viikkoa sitten kuvatekstistä poiketen. Laitoin sinne vahingossa väärän luvun.

Huomasin pari päivää sitten, että tänne blogiin voi liittää myös videoita ja päätin kokeilla, saisiko kännykällä kuvatun videon toimimaan täällä. No siltä näyttää. Olen tästä oivalluksesta niin iloinen, että hyppelen täällä pöksyissäni ja minun tekisi mieli tehdä nyt sata videota lisää 😊 Onpa hyvä tietää, että täällä on tällainen mahdollisuus, tulen varmaan käyttämään sitä jatkossa ainakin joskus.

Neule-elämäni on ollut aika hiljainen yhden isomman projektin vuoksi, mutta nyt minulla on taas aikaa keskittyä tähän hommaan, eli tänne kirjoittamiseen 😊 Päätin pari päivää sitten, että yritän neuloa omia keskeneräisiä töitä valmiiksi elo- tai syyskuuhun mennessä, ennen joulujuttujen aloittamista. Ensimmäisenä puikoille pääsivät pojanpojan kovasti toivomat Suomisukat.

Niiden tarina on vähän surullinen. Tämä mummin rontti sai ihanan pikkumiehen tilauksen Suomisukista jo vuosi sitten, ja nyt vasta näyttää siltä, että sukat valmistuvat. Värit pikkumies valitsi sukkiin itse mummin pohjattomasta lankavarastosta, ja sinistä sekä valkoista valittiin. Suomisukkia ei voi kerta kaikkiaan neuloa muissa väreissä, vai mitä? 😊

Kun olin käymässä pojan luona, tämä pikkumies muisti mummin lupauksen ja kysyi, joko sukat ovat valmiit. Kyllä lapsilla on hyvä muisti, omani tahtoo jo reistailla. Mutta hyvä, että asiasta muistutettiin! Nämä sukat kiilasivat tärkeydellään ykkössijalle, ja saan ne valmiiksi vielä tänään. Toisen sukan kärjestä puuttuu enää kärkikavennukset ja sukat ovat valmiit.

Toivotan nyt oikein kivaa kesää, ollaan ihmeessä kuulolla! Loppuviikoksi on luvassa hirveitä helteitä, joten saa nähdä, pystyykö silloin neulomaan.

Kikkajohanna




4 kommenttia:

  1. Hei!
    Ihan hyvä kuva ja ääni. Meillä on hellettä, melkein 30 astetta, saisi tulla sadetta, vaikka yöllä.
    Terveisin Marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos! Täällä myös tarkenee, lähemmäs 30 on :)

      Poista
  2. No se on kyllä totta, että suomisukkia ei voi muilla väreillä neuloa. Hienot sukat :)

    VastaaPoista

Punasävyiset jämälankalapaset

 NEULE 22/2024 Heissan! Täällä jyrisi ja paukkui koko viikonlopun, mutta tänään helle on taas hellinyt sitäkin ahkerammin ☀️ Kai se syksy on...