keskiviikko 26. kesäkuuta 2024

Peukaloa vaille valmiit

 NEULE 15/2024

Moikka 😊 On aikainen aamu, ja ulkona on vielä siedettävän viileää. Viilennän kotia tuulettimella, ennen kuin ikkunaluukut täytyy sulkea taas päivän paahteisimmaksi ajaksi. Sillä mennään tänään. Koska olen ollut tauolla, on minulle kertynyt kevään aikana nurkkiin monenlaista pussukkaa ja nyssäkkää, joista löytyy keskeneräisiä neuleita. Ajattelin ruveta purkamaan nyt näiden projektien vuorta.

Sain pari päivää sitten valmiiksi pojanpojan Suomisukat, ja otin heti toisen keskeneräisen neuleen työn alle. Miniälle suunnittelemani jalkapallolapaset. Lapaset olivat melkein valmiit, niistä eivät puuttuneet enää kuin peukalot, joten neuloin ne valmiiksi. Siinä ei kauan mennyt 😊 Harmi etteivät nämä sovi @sweetsandsocks lapasboksi2024 haasteeseen aiheeltaan, mutta ei hätää, neulon sinne parhaillaan toisia lapasia.

Idea jalkapallolapasiin tuli siitä, että koko pojan perhe harrastaa jalkapalloa, ja miniä seisoo kylmän kentän laidalla kannustamassa poikia monena iltana viikossa. Lapasesta löytyy Pinterestistä napattu jalkapallon kuva ja perheen nimikirjaimet. Kaikki lapasten kuviot ja kuvat on silmukoitu ja siihen meni tuhottomasti aikaa, mutta toisaalta oli mukavaa ommella välillä jotain.

Korjasin jalkapalloa, koska se näytti kaaviossa lättänältä lätyltä, mutta en korjannut sitä tarpeeksi. Pallo näyttää vieläkin vähän soikealta. Sillä mennään, en edes harkitse sen korjaamista enää. Lapasissa olevat nimikirjaimet silmukoin limenvihreällä langalla miniän lempivärin mukaan. En tiedä näyttääkö väri oikealta, mutta kirkkaan limenvihreä se on. Nyt otan puikot käteen, kun vielä tarkenee neuloa. Kuullaan taas!

Kikkajohanna




4 kommenttia:

  1. Voisihan nämä mennä jonkin muun kuukauden teemaan? En nyt muista minkälaiset sulla oli (vai oliko jo?) huhtikuun teeman lapaset eli suomalaisen neulesuunnittelijan ohjeella neulotut, menisi aika hyvin siihen, koska neulot paljon omilla neuleohjeillasi. Hienot ovat kuitenkin vaikka olisivatkin extraa lapasboksissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tuo oli hyvä idea! Taidan laittaa nämä extraksi lapasboksiin :) Neulon huhtikuun lapaset jonkun toisen ohjeella :)

      Poista

Rasteiksi ristityt

 NEULE 17/2024 Huomenta! On lauantai ja täällä on hitsin hiostava ilma. Viime yönä piti rytistä, paukkua ja ukkostaa, mutta sen sijaan tääll...