maanantai 22. heinäkuuta 2024

Naisellekin sopivat kalatumput

NEULE 14/2024

Heissan! Nyt laitoin peruutusvaihteen päälle ja peruutin vilkut välkkyen ajassa taaksepäin. Tarkkaan ottaen helmikuulle asti ja siihen hetkeen, kun nämä kala-aiheiset tumput syntyivät. En tiedä auttoiko vilkkujen välkyttely, en nimittäin muista, mistä idea lapasiin tuli. Joku kalastukseen ja miehiin liittyvä ajatus se taisi olla? Tai ehkä se, että poikani kalastaa? 💭 

Joka tapauksessa. Päätin tehdä helmikuussa miehiset kalatumput, ja tässä ne ovat. Kaaviot piirsin luotto-ohjelmallani Excelillä. En ole laiskuuttani opetellut käyttämään oikeita neuleiden suunnitteluohjelmia, vaikka ne ovat varmasti hyviä. Uskon, että jonain päivänä kadun tätä 🙈 Totean olleeni oikea typerys, kun en opetellut sellaisen käyttöä aiemmin. Se on minun tapaistani.

Koska kalaverkot kuuluvat kalastukseen,  piirsin lapasten etu- ja takapuolelle verkkomaista kuviota. Lapasen kämmenselkään tuli kaloja, jotka uiskentelevat meressä verkkojen katveessa. Päätin neuloa tumput ensin hillitysti kaksivärisinä ja jättää ne sellaisiksi.

Mutta kuinka olla 😳 Kun kyseessä olen minä, keksin viime hetkellä, että silmukoin kalat värikkäillä langoilla, enkä muista kuolemakseni sitäkään, miksi. Luulen, että ajatuksena oli saada lapasiin vain lisää väriä, tai sitten halusin vain kokeilla ajatusta, ja ne jäivät sellaisiksi. 


Näistä tuli miesten käteen sopivat, tosin, mikä estää myös naisia käyttämästä värikkäitä kalatumppuja? Ei tietenkään yhtään mikään 💪 Kalastus vain mielletään yleensä enemmän miesten jutuksi. Ainakin ennen ajateltiin niin. Mitä mieltä olet?

😊 Kikkajohanna




6 kommenttia:

  1. Ihan superhienot lapaset taas! Ja tosi hyvin nuo värikkäät kalat on ideoitu ja sopii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kalojen "värittäminen" tuli vaan mieleen, kun lapaset näyttivät väriensä takia hiukan valjuilta.

      Poista
  2. Tuli kyllä todella hienot kalatumput ja sopivat kyllä sekä miehelle että naiselle👍🤗💃🕺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ehkä nämä ovatkin sellaiset unisex-lapaset :)

      Poista
  3. Aivan ihanat, sopii ihan kenelle tahansa. Tuo verkkokuosi on kiva ja kalat piristävät.
    Terveisin Marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään itsekin tuosta verkkokuosista :)

      Poista

Punasävyiset jämälankalapaset

 NEULE 22/2024 Heissan! Täällä jyrisi ja paukkui koko viikonlopun, mutta tänään helle on taas hellinyt sitäkin ahkerammin ☀️ Kai se syksy on...