torstai 24. helmikuuta 2022

Isosta ilosta suureen suruun

Neuletyö 13 / 2022

Suurta surua

Tämän viimeisen viikon aikana on kirjoitettu historian kirjoja uusiksi.  Tämä päivä on ollut niistä suuri surun päivä 😥 Venäjä hyökkäsi aamutuimaan Ukrainaan. Kuinka tällaista voi edes tapahtua. Mun oma olo on ollut tosi järkyttynyt, ahdistunut ja hyvin surullinen. 

On jotenkin turvaton olo ja pelottaakin vähän, mitä nyt tapahtuu. En ota tähän asiaan sen enempää kantaa, mutta tämä kulunut viikko on ollut suurten tunteiden aikaa isosta ilosta suureen suruun. Ihan kuin tuossa Koronassa ei olisi ollut jo ihan tarpeeksi 😔

Nyt palaan tässä jutussa kuitenkin takaisin neuleiden pariin, sillä neuleblogihan tämä oikeasti on. Aloittelin tänään uutta värikästä sukkamallia, johon on tulossa leppäkerttuja. Paljon leppäkerttuja 🐞


Leppikset -sukat

Ajatus leppiksiin lähti liikkeelle tietysti lähestyvästä pääsiäisestä ja keväästä 🌞 Sitten muistin, että olen neulonut jo pari vuotta sitten yhdet leppissukat. Harjoittelin silloin kaavioiden piirtämistä. Pitkä matka on tultu sieltä tähän päivään ja eronkin näissä sukkamalleissa voi huomata. Jotain kehitystä on sittenkin tapahtunut?

Näiden uusien leppissukkien pohjavärinä on nyt musta, mikä ei tosiaankaan ole kevään väri, mutta se tuo nuo pastellisävyt esiin ehkä parhaiten. Näissä sukissa voisi ihan hyvin käyttää myös valkoista lankaa pohjavärinä.

Tässä vieressä kuvaa leppissukista parin mallikerran verran. Ajattelin, että neulon sukan etuosaan vain leppiksiä ja takaosaan sitten jotain graafisempaa kuviota. 

Onnistuin tänä aamuna tunaroimaan jo kantapään, siitä tippui pari silmukkaa. Jouduin sitten purkamaan sitä jonkun matkaa poimiakseni silmukat takaisin. Siinä purkaessa minua rupesi ottamaan niin pattiin koko juttu, että päätin vaihtaa puikot hetkeksi läppärin näppäimiin ja kirjoitella tänne kuulumisia.

Nyt voisin keitellä päiväkahvit ja mennä selvittelemään tuon sukan kantapään, josko se siitä oikenisi. 

Kiitos sulle ja moi moi, Kikiliakii

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neuleohjeita ja nessupiiloja

Neuleohjeille oma sivu Heippa ja aurinkoa sinne! Miten sun sunnuntai on lähtenyt käyntiin? Mulla ihan hyvin, aamukahvi on juotu ja ensimmäin...