sunnuntai 19. toukokuuta 2024

Mummiuutisia


No heippa! 😊 Minulla on nyt hyviĂ€ ja huonoja uutisia, ja mietin kummat kerron ensin…öööhm…nyt unohdin ne huonot, joten kerron iloiset uutiset. Arvaa mitĂ€ syksyllĂ€ tapahtuu? No. Jos kaikki menee hyvin, niin minusta tulee neljĂ€nnen kerran mummi! KyllĂ€pĂ€ kyllĂ€! Jihuuuu! ❤️ Olen tosi nuori mummi, mutta kiitollinen siitĂ€. Monella ei ole vielĂ€ viisikymppisenĂ€ lapsenlapsia.


Sain tietÀÀ asiasta sometaukoni aikana. Se, kumpi sieltĂ€ on tulossa, selviÀÀ parin viikon pÀÀstĂ€, ja jĂ€nnitĂ€n tietoa varmasti yhtĂ€ paljon kuin tuleva Ă€iti ja isĂ€ 😊 Sukumme virallinen kanta asiaan on se, ettĂ€ kumpi vaan kelpaa, mutta epĂ€virallisesti meistĂ€ moni odottaa tyttöÀ pikkuriikkisen enemmĂ€n. Sukuumme on siunaantunut tĂ€hĂ€n mennessĂ€ nimittĂ€in poikia.


Olisihan se ihana pÀÀstĂ€ neulomaan vaaleanpunaista pientĂ€ rimpsunuttua ja tohveleita, vai mitĂ€ 😊 Mutta vakavasti puhuen. Tulee kumpi tulee, niin hĂ€ntĂ€ tullaan rakastamaan ihan yhtĂ€ paljon. TĂ€ytyy sanoa nyt tosi nöyrĂ€sti, ettĂ€ koen olevani todella siunattu. Se, ettĂ€ saa lapsenlapsia, ja vielĂ€ nĂ€in monta, ei ole itsestÀÀn selvĂ€ asia 😔


Joo. KyllĂ€. Mummi on teroitellut tÀÀllĂ€ sukkapuikkojen kĂ€rjet jo valmiiksi sitĂ€ varten, ettĂ€ aion neuloa uudelle tulokkaalle neulesetin 😉Ajattelin neuloa vauvalle ainakin toukkapussin, villahaalarin, pari kypĂ€rĂ€myssyĂ€, sukkia ja tumppuja. Olen googlettanut netistĂ€ jo ohjeet valmiiksi, minun pitÀÀ vain tilata vielĂ€ langat.


Tilaan ne, kun tiedÀn mitÀ vÀrejÀ tarvitaan. Jotain beigeÀ, valkoista, vaalean oliivin vihreÀÀ ja ehkÀ ripaus ruskeaa vÀriÀ minulla on mielessÀ. TÀssÀ on vielÀ reilu kolme kuukautta aikaa toteuttaa suunnitelmat, ennen kuin tÀmÀ pikkumies tai -nainen saapuu tÀhÀn maailmaan. NiitÀ huonoja uutisia en muista vielÀkÀÀn, joten ajattelin antaa niiden olla.

☀️ Aurinkoa sinne!

Kikkajohanna





14 kommenttia:

  1. Oi, ettÀ ihanaa! Onnea mummille ja tulevalle vauvaperheelle! Vauvan neulejutut ovat parasta <3 Unipussit, peitot ja haalarit on niin söpöjÀ ettÀ saatan neuloa niitÀ ihan muutenkin vain :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maarit! :) No vauvaneuleet on tosi söpöjÀ kyllÀ, neuloin itsekin yhteen aikaan synnÀrille vauvansukkia siksi, ettÀ sain neuloa niitÀ <3 ja samalla ne menivÀt hyvÀÀn tarkoitukseen :)

      Poista
  2. Voi onneksi olkoon! KyllĂ€, kaikki nuo suunnittelemasi sinun on ehdottomasti neulottavađŸ‘đŸ©·MeillĂ€ on vĂ€hĂ€n samanlainen suku, ettĂ€ kaikille siunaantuu vain poikia. Yksi prinsessa saisi kyllĂ€ varmaan kuningattaren vastaanotonđŸ„°đŸ€­

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LÀmmin kiitos!! :) Joo, odotan itse pikkuriikkisen enemmÀn sitÀ tyttöÀ, mutta lapsi on tervetullut maailmaan, oli ihan kumpi vaan <3

      Poista
  3. Paljon, paljon onnea noin monennestÀ mummiudesta. Ihanaa! MinÀ vain yhden pikkuisen tytön mummu, mutta se on ihanaa. Ja ehdottomasti ihanaa on myös, ettÀ pÀÀset kutomaan/neulomaan kaikkia pikkuihanuuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos kiitos <3 <3 <3 Onhan se mummius ihanaa! :) Odotan vielÀ, ettÀ kumpi sieltÀ on tulossa ja sitten aloitan hommat :)

      Poista
  4. Kunhan on terve. Jokainen toivoo, ettÀ lapsi syntyy terveenÀ. Mutta, maailmassa on sairaita lapsia ja heitÀkin tulee hoitaa ja rakastaa. MitÀ tuo kunhan on terve todella tarkoittaa? TÀtÀ kunhan on terve hokemaa voisi miettiÀ syvÀllisemmin. Ei kai lasta voi hylÀtÀ, vaikka kunhan on terve siihen viittaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei anonyymi, ja lÀmmin kiitos kommentistasi! Olen pahoillani törpöstÀ toteamuksestani tekstissÀ, en muotoillut asiaani siinÀ loppuun asti. Rupesin miettimÀÀn tuota "kunhan on terve" asiaa, ja totta tosiaan, se kuulostaa kirjotettuna aika pahalta, vaikka sen tarkoitus ei ole paha. Itse tarkoitan sillÀ sitÀ, ettÀ toivon, ettÀ lapsella olisi raskausaikana kaikki hyvin, ja hÀn saisi syntyÀ tÀhÀn maailmaan terveenÀ. En tarkoita "kunhan on terve" hokemalla sitÀ, ettÀ jos lapsi ei jostain syystÀ ole terve kun hÀn syntyy, hÀn ei ole tervetullut perheeseen, eikÀ hÀntÀ rakasteta yhtÀ paljon kuin tervettÀ lasta, ja ettÀ hÀnet hylÀtÀÀn. Surullista kyllÀ, sellaistakin maailmassa tapahtuu. Luulen, ettÀ korjaan tekstin, niin kukaan muu ei pahoita siitÀ enÀÀ mieltÀÀn. Kiitos kun kirjoitit!

      Poista
  5. Oikein suuret onnittelut. MinÀ tÀÀllÀ toivon ettÀ saisin pojan puolelta lapsenlapsenlapsia, tytÀr ei taida tehdÀ jÀlkikasvua ollenkaan. Olispa se ihanaa kun pÀÀsisi vÀhÀn nuuskuttelemaan vauvan tuoksua, sinulla se onni on pian kohdalla.

    VastaaPoista
  6. Heippa!
    Ai kun ihana uutinen, toivotaan ettÀ kaikki menee hyvin.
    Onnittelut!
    Marika

    VastaaPoista
  7. Onnea! MinĂ€kin toivoisin olevani mummu, mutta se asia ei ole pÀÀtettĂ€vissĂ€ni. ÄrsyttÀÀ ihmiset, jotka kyselevĂ€t ja ihmettelevĂ€t asiaa kun "olethan sinĂ€ jo sen ikĂ€inen ettĂ€ sinulla pitĂ€isi olla lapsenlapsia". Kyse ei ole minun iĂ€stĂ€ni ja miten niin pitĂ€isi olla? Voin vain kuvitella miten tĂ€llaiset utelut harmittavat niitĂ€ joilta kysellÀÀn lasten perÀÀn, kun kysely itkettÀÀ minuakin. Toukokuussa vietettiin Ă€itienpĂ€ivÀÀ ja lapsettomien lauantaita. MinĂ€ vietin vielĂ€ tĂ€nĂ€kin molempia; olen Ă€iti, mutta lapsenlapseton. EhkĂ€ minullakin vielĂ€ joskus on kerrottavana mummiuutisia, toivon ainakin niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! MĂ€ en ymmĂ€rrĂ€ sitĂ€ ajatusta, ettĂ€ mummoksi pitĂ€isi tulla jonkun tietyn ikĂ€isenĂ€. On Ă€itejĂ€, jotka eivĂ€t halua mummoiksi vuosiin ja Ă€itejĂ€, kuten minĂ€, jotka ovat tulleet mummiksi nuorena. Olin 39 kun tulin ensimmĂ€isen kerran mummiksi, ja se ei ollut tosiaan minun pÀÀtettĂ€vissĂ€ni, niin tapahtui ja olen ollut kiitollinen siitĂ€ ❤️ jotenkin mulla on sellainen olo, ettĂ€ sinullakin on vielĂ€ mummouutisia kerrottavana tulevaisuudessa ❣️ đŸ„° terkuin Kikkajohanna 😊

      Poista

Naisellekin sopivat kalatumput

NEULE 14/2024 Heissan! Nyt laitoin peruutusvaihteen pÀÀlle ja peruutin vilkut vÀlkkyen ajassa taaksepÀin. Tarkkaan ottaen helmikuulle asti j...