tiistai 29. elokuuta 2023

Sittenkin limenvihreät sukat?

Neuletyöt 23 ja 24 / 2023

No heissan! POP-UP Nörttisukkaohjeet poistuvat täältä blogista tänään klo 16, eli toivottavasti olet tallentanut ne itsellesi! 😊 Ohjeet eivät ole enää sen jälkeen saatavilla missään. 

Mulla on valmistunut täällä taas yhdet sukat. Tarkemmin sanottuna sulhasen lyhytvartiset Nörttisukat ovat nyt valmiina paketoitavaksi. Morsiamen sukista toinen on myös neulottu, mutta niiden kanssa kävi niin, että mulle kelpasi lopulta vasta kolmas väriyhdistelmä.

Alkuperäinen sukkahan oli pinkki, jonka neuloin lopulta kahteen kertaan, koska sen värit eivät vaan sattuneet millään mun silmään. Mua häiritsi sukassa se, että kuviot eivät näkyneet siinä kunnolla. Niin laitoin mietintämyssyn päähän ja ajattelin etsiä sopivampaa väriyhdistelmää vielä kerran. Kysyinkin morsiamelta tällä kertaa kautta rantain hänen lempparivärejään, ja vastaukseksi sain vaaleanvihreän ja ruskean sävyt.Otin lankahyllystä uudet värit esiin ja rupesin mallailemaan limenvihreän sukan vartta tumman vihreän ja ruskean langan kanssa. No enhän mä osannut päättää kumpi on parempi, joten nappasin niistä kuvat. Kun katselin näitä kahta vaihtoehtoa kännykässä, niin äkkiä se valinta oli vaan selvä.

Mä valitsin limenvihreän sukan kaveriksi tumman vihreän. Enkä mä ole katunut sitä. Valintaan vaikutti myös se, että koska haluan tehdä hääparille jonkunlaiset samistelusukat, niin väritkin voisivat sukissa sopia jotenkin toisiinsa sillain sopivasti. Turkoosi ja limenvihreä nimittäin.

Vasta kolmas kerta toden sanoi. Tämä alla näkyvä limenvihreä väriversio on nyt morsiamen virallinen the sukka. Ekan kokeilun purin pois, toinen lepäilee hyllyssä ja odottaa saavansa jossain vaiheessa parin. Kolmas eli tämä viimeinen lähtee valmistuttuaan eteenpäin. 

Tämä oli järkyttävä homma tehdä ja aikamoista pilkunviilaamista, mutta nämä sukat tulevat niin spesiaalin tärkeille ihmisille, että mulle ei vähempi kelvannut 💚💚💚

Onpa muuten kerrankin selkeitä kuvia. Uskoisitko, jos kerron, että otin nämä kuvat eilen ulkona kovassa kaatosateessa, vaikkakin katoksen alla suojassa. Ajattelin ensin, ettei sillä ilmalla saa luonnon valossa minkäänlaisia kuvia, mutta näistä tulikin harvinaisen onnistuneita. Kuvien taiteellinen puoli onkin sitten jo taas ihan eri juttu 😄 


Kikkajohanna 
4 kommenttia:

 1. No on hyvä väriyhdistelmä tämäkin ja kyllä, ne matchaa hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Muutin viime hetkellä vielä kerran mieltäni, ja nyt sukat ovat sittenkin pinkit :D

   Poista
 2. Jestas mihin tahtiin sulla sukkia ja lapsia tipahtelee puikoilta....
  Ihana vihreä - olisikin pitänyt kutoa tuosta Kapua-sukat... mutta oma Kapua vuosi alkaa olla niin lopuillaan, etten ehtinyt - albumia sen sijaan siitä kokoan. Ja mitä kutomiseen tulee, niin olen jo piirtänyt seuraavan sukkamallin... eli onko kutominen jo aluillaan?? Heh heh, ei ole...
  Sykkivää syyskuuta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vauhti on ollut tosiaan kova, mutta nyt tuo tahti on vähän tasoittunut :) Kiva kuulla, että olet jo suunnitellut uutta sukkaa, kyllä se päivä vielä tulee, kun puikot taas kutsuu :) Mukavaa syyskuun alkua myös sulle! :)

   Poista

Mummiuutisia

No heippa! 😊 Minulla on nyt hyviä ja huonoja uutisia, ja mietin kummat kerron ensin…öööhm…nyt unohdin ne huonot, joten kerron iloiset uutis...