maanantai 17. tammikuuta 2022

Kirjoneuleniksi

Kiirettä pitää

Tänään oli kyllä taas niin kiireinen päivä, etten ehtinyt silmukkaa ristiin laittamaan. Unohdin kirjoittaa myös tänne eli kirjoittelen tätä teille nyt keskiviikon vastaisena yönä klo 03.30.

Päivän neulesaldo

Tämän päivän neulesaldo on puhdas nolla. Tätä on sattunut viime päivinä aika usein, mutta huomenissa minulla pitäisi olla päivä, jolloin ehdin keskittyä vain neulomiseen.

Olen aloitellut nyt toista Superpuput sukkaa ja se näyttää ohjeineen aika hyvältä. Aion edelleenkin pitää tuon sukkamallin nimen, vaikken tiedä itsekään miten tuo super liittyy näihin sukkiin yhtään millään tavalla 😄 Eikös sitä sanota, ettei nimi miestä pahenna, ellei mies nimeä. Nykyaikana tähän sanontaan tosin täytyy vaihtaa sanaksi henkilö.

Neuleniksi

Kuten lupasin, kerron tässä nyt yhden kirjoneuleniksin. Eli teen itse nykyään niin, että kun neulon kirjoneuletta, jätän lankoja vaihtaessa langanpäät ensin työn oikealle puolelle. 

Huomasin, että langanvaihtokohdista tulee paljon siistimmät, kun sen tekee näin ja se helpottaa myös neulomista. Langanpäät eivät ole haittona neuloessa. Tämä teetättää tietysti vähän lisätyötä sukan päättelyvaiheessa. 

Langanpäät kun täytyy siirtää neulan kanssa ensin työn nurjalle puolelle ja sitten sukan voi vasta päätellä. Itse kuitenkin olen valmis näkemään tämän vaivan. Voi olla, että joku muukin käyttää tätä samaista tapaa neuloessa, mutta tulipa nyt kerrottua tämäkin 😊

Heipä hei, Kikiliakii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SUKLAA- ja MANSIKKASYDÄN LAPASET

NEULEET 7 ja 8/2024 Heissanpådej! Ajattelin tehdä tänään tuplapäivityksen, koska minulla laahaa nämä blogipäivitykset nyt pahasti Instagra...