perjantai 14. tammikuuta 2022

Uudet pääsiäissukat

Thank God it’s friday! 

Heräsin tänään jo viideltä ylös tulostelemaan tuon privaatin neulepäiväkirjan sivuja. Aion laittaa ne nätisti muovitaskuihin ja kansioon, niin niitä on sitten kiva selata ja lukea joskus 10 vuoden kuluttua 💖

6 tuntia myöhemmin…

No huh huh. Tämän päivän neulesaldo on taas kerran varsin vaatimaton. En ole siis vielä toistaiseksi neulonut tänään yhtään silmukkaa ja kello on jo vaikka mitä. Pyhitänkin loppupäivän neulehupun neulomiselle ja töllölle. 

Jospa sieltä tulisi jotain mielenkiintoista kuunneltavaa. Minulla on tapana kuunnella neuloessa aina jotain. Radiota, töllöä, joskus harvoin äänikirjaa tai muuta musiikkia. Jos valvon yöllä, niin minulla on aina nappikuulokkeet korvilla ja Nova soi.



Päivän neulesaldo

Neuletyö 8 / 2022

Nyt kun neulehuppu alkaa olla jo valmis, mietin jo seuraavaa neuletyötä ja ajatukset ovat jo pääsiäisessä asti. Ajattelin neuloa ja suunnitella uudet pääsiäissukat viimevuotisten tilalle. Siitä tulee maksullinen ohje Lankajengiin sitten jossain vaiheessa.

Tässä tämä viime vuoden malli. Olen piirrellyt sen pohjalta kokonaan uudet pupusukat ja kaaviot näyttävät aika hyvältä. Kunhan saan neulehupun valmiiksi, aloitan viimeistään huomenissa uusien pupusukkien mallikappaleiden neulomisen. 

Langat on jo valittu ja punnittukin valmiiksi. Ei kun hommiin vaan 😊

Moikkelis moi, Kikiliakii 

2 kommenttia:

SUKLAA- ja MANSIKKASYDÄN LAPASET

NEULEET 7 ja 8/2024 Heissanpådej! Ajattelin tehdä tänään tuplapäivityksen, koska minulla laahaa nämä blogipäivitykset nyt pahasti Instagra...