maanantai 10. tammikuuta 2022

Vuoden eka kirjahankinta

VIIKKO 2

Kävin tänään kaupungilla asioilla ja eksyin jostain syystä Suomalaiseen kirjakauppaan. No. Oikeastaan en mennyt sinne ihan vahingossa, halusin käydä siellä katsomassa, löytyisikö sieltä alesta jotain kivoja neulekirjoja. 

Ei nyt löytynyt ei, kaikki oli ostettu pois, mutta sitten huomasin hyllyssä Novitan uuden Onnelliset villasukat kirjan. Koskapa tuo kirja oli hyllyssä viimeinen kappale, nappasin sen nopeasti itselleni ja maksoin kassalla silmää räpäyttämättä kirjasta täyden hinnan. 

Se oli vähän kalliimpi kuin normi neulekirjat, mutta halusin sen itselleni, vaikka se kirpaisikin vähän. 

Tässä Onnelliset villasukat kirjassa on 29 muumiaiheista sukkaohjetta. Kun näin Instassa Novitan mainoksen, jossa mallit esiteltiin, ihastuin kirjaan. Uskon, että tämä kirja kestää aikaa malleineen, koska muumithan ei mene muodista koskaan varmaan pois. Uskon siis, että kirjan arvo säilyy samalla tavalla, kuten kaikissa muissakin muumituotteissa (?)

Mun lempisukkamalli tästä kirjasta on Äidin rakkaus -sukat. Ne on punaiset sukat, joiden varressa kaksi muumia halaa toisiaan. Haluaisinkin neuloa nämä sukat jollekin ystävälle, koska ne sopivat hyvin ystävänpäivään. Inhokkisukkamalleja kirjassa oli ehkä juuri ja juuri yksi tai kaksi, joita tuskin tulen koskaan neulomaan. Muuten kirjan ohjeet olivat varsin valloittavia.


Päivän neulesaldo

Neuletyö 7 / 2022

Nyt tiedän, mikä tämän huputtimen virallinen the nimi on! Se on ihan yksinkertaisesti neulehuppu. Olen hakenut sitä sanaa kissojen ja koirien kanssa ja törmäsin tänään siihen netissä 👍 

Jei. Nyt mun neuleella on oikea nimi. Ehdin kutsua tätä jo pötkyläksi, kun harmitti tuo asia niin kovasti. Nyt jatkan tämän härpäkkeen neulomista.

Heipsurallaa, Kikiliakii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SUKLAA- ja MANSIKKASYDÄN LAPASET

NEULEET 7 ja 8/2024 Heissanpådej! Ajattelin tehdä tänään tuplapäivityksen, koska minulla laahaa nämä blogipäivitykset nyt pahasti Instagra...