tiistai 18. lokakuuta 2022

Syysmökki -palan OHJE

Nyt on hämärää

No huomenta 😊 Tässä on seuraavan palan ohje ja tämähän on tietty syysmökki. Tässä mökissä on joku kotona, koska ikkunoista loistaa kirkas valo. Taivaalla tuikkii Otava, pihalle on sytytetty jo kausivalot ja puista tippuneet lehdet on vielä haravoimatta pihalla. Yöllä on pimeetä, päivällä hämärää ja välillä sataa  vettä. On syksy.

Tämä pala ei ole mun oma henkilökohtanen lemppari, mutta se johtuu vaan noista väreistä. Ne ei ole ihan onnistuneet. Mä yritin tavotella tässä palassa sellasta hämärää syksyistä tunnelmaa päivän ja illan välillä. Tässä palassa olisi voinut käyttää enemmän ruskan värejä. Jos sulla on siis värisilmää, niin anna palaa vaan 😊 Tässä alla tämän palan ohje:

POHJAPALA

Neulo ensin pohjapala perusohjeen mukaan. Neulo palan 14 ensimmäistä sileää kerrosta vihreällä langalla ja loput kerrokset tumman sinisellä  langalla. Ohje löytyy täältä:


SILMUKOIMINEN

Silmukoi ja kirjo mökin kuva etc. pohjapalaan alla olevan silmukointiohjeen mukaan. Voit myös soveltaa ohjetta ihan vapaasti jos haluat 😊
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keittiöpsykologi iskee osa 1

Myös luovuus kaipaa lepoa No heippa! Mä ajattelin jutella tänään luovien taukojen merkityksestä. Näitä juttuja ei ole otettu mistään oppik...